İncegazeteye abone olun, sektörel gelişmeleri kaçırmayın.
Gazete Abonelik FormuFoss firmasının analiz sistemlerine yönelik olarak düzenlenen servis eğitimi analitik bölümü servis ekibinin katılımıyla 20 – 22 Mart 2008 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşti.
Et, süt ve süt ürünlerinin analizinde mükemmel teknolojisi ile mükemmel performans sağlayan FoodScan™, Fossomatic™, BactoScan™ cihazlarını kapsayan servis eğitiminde; cihazların genel tanıtımı, cihazları oluşturan üniteler, cihazların yapısal özellikleri, uygulama alanları, ölçüm parametreleri ve metotları, miktar tayinleri, testler ve kontroller hakkında teorik bilgiler verildi.
Cihazların montajı, kullanımla ilgili dikkat edilmesi gereken konular, üstün performanslı çalışmasını sağlamak amacıyla yapılan bakım ve performans testleri, değişik kalibrasyon teknikleri, kalibrasyon sırasında dikkat edilmesi gereken konular ve cihazların bakımı konusunda önemli katkılar sağlayacak açıklamalara yer verilen eğitim programı, eğitim cihazları üzerinde yapılan uygulamalar ile pekiştirildi.