İncegazeteye abone olun, sektörel gelişmeleri kaçırmayın.
Gazete Abonelik FormuInternational Food Congress: Novel Approaches in Food Industry “NAFI 2011”; Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından 26 - 29 Mayıs 2011 tarihleri arasında Altınyunus Resort Hotel Çeşme -İzmir’de gerçekleştirildi. “Novel Approaches in Food Industry” temalı uluslararası kongreye yurt içi ve yurt dışından üniversite, sanayi ve araştırma enstitülerinden yoğun bir katılım oldu. Organizasyonda katılımcılar standımızda gıda endüstrisine yönelik son teknoloji ürünü laboratuvar sistemlerimizi inceleme imkanı buldu. Kongre boyunca stand ziyaretçilerimiz için Foss Analytical Azot Protein TayinCihazı, Yağ Tayin Cihazı, Seluloz Tayin Cihazı; Thermo Scientific ısıtma vekurutma fırınları; Eppendorf pipetler ve Biochrom spektrofotometre cihazları sergilendi.